martes, 24 de septiembre de 2013

ATC del curs "Distress sin stress"

Hola a tots!!

Fa un temps, vaig fer on-line el curs "Distress sin stress" del blog de l'Helena Roche, "Pega,papel o tijeras".

El curs tractava de diferents tècniques que es poden fer amb tintes Distress, Distress Makers, Stains i Reinkers. La veritat, va ser una passada. Vaig aprendre moltíssim i em va donar una mirada molt més àmplia de les tintes Distress de la que tenia.

Per finalitzar el curs, l'Helena ens va proposar de fer un intercanvi d'ATC amb la gent que volgués participar. 
Per a qui no ho sàpiga, una ATC és una mena de targeta d'art creada amb la intenció d'intercanviar amb un altre artista com a forma original de mostrar el seu art. No es venen, s'intercanvien. No hi ha cap mena de límit, només deixar volar la imaginació. 

El tema de base de les ATC del curs de l'Helena va ser, lògicament, "Distress sin stress", i només ens demanava que l'ATC estigués feta amb alguna de les tècniques que havíem practicat durant el curs.
Dit i fet, vam organitzar-nos per grups i ens vam intercanviar les ATC amb gent principalment d'Espanya però també hi havia algú d'Amèrica del Sud. 

Aquestes són les que vaig fer per enviar i quedar-me una:



I van començar a arribar sobres preciosos, decorats, plens de "chuches" (retalls, coses per decorar, etc.) i d'ATC que eren una autèntica obra d'art.

ATC de la Gemma, del blog: piensa, crea y scrap.


ATC de l'Anna.


ATC de la Mª Helga, del blog: helgascrapbook.blogspot.com.es.


ATC de la Mª José.


ATC de la Virtu.


I el conjunt de totes les ATC de l'intercanvi:




Oi que són boniques? He de dir que físicament guanyen molt en les distàncies curtes.

A partir d'aquí vam crear un grup tancat de facebook per anar organitzant intercanvis sobre diferents temes. El proper dia us ensenyo l'intercanvi d'estiu ;)

Ens anem veient!

Laura



No hay comentarios:

Publicar un comentario