viernes, 20 de septiembre de 2013

Pastís scrapero

Bon dia a tothom!

Avui m'agradaria parlar-vos d'un projecte molt especial. 
L'altre dia, vaig publicar una entrada d'un pastís molt dolç, i avui, m'agradaria explicar-vos com es fa un pastís màgic, ple d'energia positiva i amb molt de carinyo: el pastís scrapero. El millor de tot, és que aquest no engreixa! ;)

Aquest va ser un projecte que em van proposar de fer unes companyes de feina i que crec que és molt maco donar-lo a conèixer per a que tothom li pugui treure profit.

La veritat és que no sé ben bé d'on es va treure la idea. Si algú ho coneix, estaré encantada d'editar el post i fer referència ;)

El que vam fer totes les companyes va ser reunir-nos una tarda de diumenge a casa d'una de nosaltres. Cadascuna portava a sobre algunes cosetes que utilitzàvem per fer scrap (tisores, paper decorat, brads, botons, tintes, cintes, cinta de doble cara, etc.). 
Tot seguit, la companya organitzadora, ens va donar una plantilla del que semblava una capseta. La consigna principal va ser muntar i decorar la capseta de la manera que més ens agradés i, a la part de darrera, escriure una paraula que definís el nostre grup o la sensació que ens aportava pertànyer al grup.

Dit i fet, mans a l'obra! Aquesta era la nostra taula a mitja tarda.... jejeje


Un cop anavem muntant totes les capsetes, ja s'anava veient el que era. I així va quedar:

  

Però el que realment és especial, és tot el que s'arriba a escriure a la capseta. No es maco? ;)


Per acabar, es fa un sorteig de totes les capsetes i cadascú es queda amb una que no sigui la seva. 

Espero que us hagi agradat i que ho poseu en pràctica amb els vostres amics/ companys scraperos ;)

A mi només em queda donar les GRÀCIES a la Marta C., la Cristina, la Pam, la Joanna, la Olga, la Marta P., la Nelly, l'Anna i l'Aina. Va ser un projecte preciós i estic encantada d'haver pogut participar ;)

Bon cap de setmana!

Laura

10 comentarios:

  1. Gràcies a tu guapa!!! Va ser una tarda molt divertida, amb les millors companyes que es poden tenir. Treballar amb totes vosaltres es un plaer.

    ResponderEliminar
  2. Gràcies a tu guapa!!! Va ser una tarda molt divertida, amb les millors companyes que es poden tenir. Treballar amb totes vosaltres es un plaer.

    ResponderEliminar
  3. Gràcies a tu guapa!!! Va ser una tarda molt divertida, amb les millors companyes que es poden tenir. Treballar amb totes vosaltres es un plaer.

    ResponderEliminar
  4. Hola guapa, que bonito, te ha quedado chulisimo, bssss

    ResponderEliminar
  5. Us trobaré a faltar a totes Barrufines...seguiu aixi de dolces, entrenyables i inolvidables.

    ResponderEliminar
  6. Hola Laura ,es una idea genial lo de reunirse las amigas una locura jajajaj,la tarta os a quedado muy rica en mensajes .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí Virtu, nuestra mesa era una odisea pero nos lo pasamos genial! ;) Me alegro de que te guste.

      Eliminar
  7. Respuestas
    1. Es estupendo para pasar cualquier ratito acompañada de scraperas ;)

      Eliminar